Івано-Франківськ

Двоє прикарпатців у власних помешканнях зберігали зброю та боєприпаси (ФОТО)

Наразі слідчі встановлюють мету зберігання та джерело походження вилучених предметів.

Немає опису світлини.

Двоє прикарпатців у власних помешканнях зберігали зброю та боєприпаси без передбаченого законом дозволу. Правоохоронці Тлумацького відділення поліції викрили порушників.

Про це повідомляє поліція області, пише ПІК.

Немає опису світлини.

Сьогодні, 26 січня в ході раніше розпочатого кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України прикарпатські правоохоронці провели санкціонований обшук у домоволодінні 39-річного мешканця одного із населених пунктів Тлумаччини.

Немає опису світлини.

“Під час проведення обшуку у приміщенні домогосподарства фігуранта слідчі вилучили предмет, схожий на саморобну вогнепальну нарізну зброю та майже сотню боєприпасів. Того дня, в рамках цього ж кримінального провадження, проведений ще один обшук за місцем проживання 23-річного мешканця району. У приміщенні житлового будинку слідчі виявили предмети, які ззовні схожі на боєприпаси і пістолет”, – йдеться в повідомленні.

При спілкуванні з правоохоронцями обидва правопорушники пояснили, що заборонені предмети зберігали для власного користування. Усе вилучене направлено на проведення ряду експертиз. В рамках розпочатого кримінального провадження проводяться необхідні слідчі дії.

Немає опису світлини.

Поліція Прикарпаття нагадує, що за носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Також читайте:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено