Івано-Франківськ

У Тисмениці мешканці міста озвучили бажану ціну за газ (ФОТО)

В місті 26 січня провели комунікативний майданчик - позицію щодо тарифів.

У Тисмениці відбулася зустріч керівництва, депутатів, старост міської ради, представників АТ “Тисменицягаз” та громадськості для обговорення питання звернення до органів державної влади щодо зменшення тарифів на житлово-комунальні послуги. Про це йдеться на сайті Тисменицької міської ради, пише ПІК.

У Тисмениці 26 січня провели комунікативний майданчик - позицію щодо тарифів. У Тисмениці 26 січня провели комунікативний майданчик - позицію щодо тарифів.

“Ми повністю поділяємо думку громади та вважаємо, що тарифи, які діють з 1 січня є непосильними для українських родин. Тому ми зібралися у цьому залі, щоб почути думку фахівців щодо формування тарифів на розподіл газу та обговорити наші подальші кроки», – зазначає Тетяна Градюк”, зазначила міський голова Тетяна Градюк.

У Тисмениці 26 січня провели комунікативний майданчик - позицію щодо тарифів.

Про економічне обґрунтування тарифу доповів головний інженер АТ “Тисменицягаз” Богдан Секрета. До компетенції  кампанії також належить обслуговування та ремонт газових мереж, утримання системи газопостачання у надійному стані, забезпечення якісного та ефективного її функціонування та виконання функцій щодо забезпечення безаварійного та безперебійного розподілу природного газу споживачам.

Оскільки не відбулося суттєвого зменшення тарифів і в січні людям доведеться оплачувати комунальні послуги за високими цінами, озвучили пропозицію від мешканців Тисменицької громади встановити ціну на розподіл газу у розмірі 1,24 грн за 1 м3. 

У Тисмениці мешканці міста озвучили бажану ціну за газ (ФОТО)

 Додамо, що зустрічі у форматі комунікативного майданчика продовжуватимуться і надалі для обговорення та розв’язання різних питань, що турбують громадськість.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено