Івано-Франківськ

В Індії через протести відключили інтернет

У столиці Індії Делі масові протести фермерів переросли у заворушення. 

В Індії силовики вирішили вимкнути мобільний інтернет в деяких районах країни, пише Слово і Діло.

Протести фермерів в Індії – силовики вимкнули інтернет » Слово і Діло

Роботу мобільного інтернету призупинили за дорученням МВС в районах, що межують із столицею. Там працюватимуть тільки голосові виклики. Обмеження діятимуть до 17:00 середи.

Крім того, для стримування заворушень Міністерство внутрішніх справ країни розгортає додаткові війська в деяких частинах столиці. У Пенджабі та Харьяні на фоні масових заворушень оголосили режим “підвищеної готовності”.

“Додаткові сили також будуть розгорнуті у вразливих районах. Розвідувальні підрозділи поліції також відстежують всю ситуацію”, – розповіли в поліції.

Зазначимо, під час протестів фермерів у Індії протестувальники влаштували сутички з силовиками в ході яких було застосовано сльозогінний газ і водомети.

До слова, в Індії десятки тисяч фермерів протестують проти аграрних реформ індійського прем’єра Нарендри Моді. Одна з найбільших змін полягає в тому, що фермерам дозволять продавати свою продукцію за ринковою ціною безпосередньо приватним гравцям – сільськогосподарським підприємствам, мережам супермаркетів і онлайн-крамницям.

Але фермери переважно стурбовані тим, що це врешті-решт призведе до закриття контрольованих урядом оптових ринків та припинення політики гарантованих цін, що вони залишаться без запасного варіанту реалізації продукції.

Читайте також у ПІК:


Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено