Івано-Франківськ

На Прикарпатті 11-річна дівчинка народила від пенсіонера-педофіла: з’явилися нові подробиці

Суд в Івано-Франківську залишив під вартою 65-річного чоловіка, якого підозрюють в сексуальному насильстві 11-річної дівчинки.

original photo 1

Пенсіонера затримали в середині січня – весь цей час його адвокат намагався змінити запобіжний захід на домашній арешт. Однак суд першої інстанції клопотання не задовольнив і залишив підозрюваного за гратами на 60 днів.

Як з’ясували слідчі, чоловік ґвалтував дівчинку більш ніж півроку, а через деякий час вона навіть народила дитину, повідомляє ПІК із посиланням  Канал 112.

Підозрюваний – батько вітчима жертви. Її мати була на заробітках, тому на вихідні вітчим приводив пасербицю до своїх батьків. Пенсіонер-збоченець ґвалтував дитину, поки його дружина відвідувала церкву.

У нього надія була, що ми пожаліємо його через вік і врахуємо те, що він, мабуть, вважає, що жодного насильства з його боку не було, він сподівався, що ми пом’якшимо запобіжний захід, – зазначив Богдан Гриновецький, голова апеляційного суду Івано-Франківська.

Наразі жертва педофіла разом разом зі своєю матір’ю, а також народжено від нього дитиною перебувають на кордоном.

Санкція статті, за якою проти педофіла відкрито кримінальне провадження, передбачає до 15 років позбавлення волі. Однак, кажуть у суді, під час розгляду справи можуть спливти додаткові обставини, які обтяжать справу – і в підсумку пенсіонер проведе за гратами решту життя.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено