Івано-Франківськ

Парламент не цирк, написав одіозний Михайло Ноняк, що першим пішов до ЦВК реєструватися кандидатом в нардепи від Прикарпаття (ФОТО)

Самовисуванець пан Ноняк щонайменше конкуруватиме на виборчому окрузі № 87 з Марусею Звіробій від ЄС.

144739294 727868154598683 3722753215668746244 o scaled

Михайло Ноняк (на фото у ЦВК)- екскерівник державної служби України з безпеки на транспорті “Укртрансбезпека» першим подався кандидатом у нардепи від Прикарпаття, замість надвірнянця Зіновія Андрійовича. Про це Ноняк повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, пише ПІК.

Народився Михайло в селі Манява Богородчанського району Івано-Франківської області. З дитинства є мешканцем Надвірної.

“… подав до ЦВК документи для реєстрації кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі 87 на проміжних виборах 28 березня 2021 року”, – написав Ноняк.

Він додав, що зробив свій вибір і готовий захищати краян.

“Годі їх принижувати милостинею з рук олігархів. Наш край має достатньо потенціалу, щоб не бути дотаційним, а громади – щоб бути економічно спроможними та заможними”, – написав пан Михайло.

38-річний Ноняк закликав опонентів-патріотів до чесної боротьби та зауважив, що парламент – не цирк, не сцена, не кіно і навіть не трибуна для тих, хто має гарні ідеї. Він потребує патріотів та професіоналів.

До слова, Михайло Новак звільнений з посади в “Укртрансбезпеці” при Президенті Зеленському. Ексміністр інфраструктури Володимир Омелян звинувачував Нонака у корупції, та пізніше забрав свої слова назад.

Нагадаємо, що до складу округу №87 входять місто Яремче, а також ( за старим поділом) Надвірнянський район, частини Богородчанського (окрім сіл Саджава, Космач, Кричка та всього що на південний захід від них) і Коломийського (Отинійська селищна рада, Струпківська, Угорницька, Виноградська та Воронівська сільські ради) районів.

Читайте також:

Марусю Звіробій офіційно висунули кандидаткою в нардепи по округу на Прикарпатті (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено