Івано-Франківськ

В Україні запустять сайт для запису на вакцинацію від коронавірусу

За словами Ляшка, 10 лютого в Україні буде повністю протестовано в медичних інформаційних системах модуль імунопрофілактика.

Ілюстрація REUTERS

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що Міністерство охорони здоров’я України запустить сайт, на якому буде відкрита можливість запису на вакцинацію від коронавірусу. Також буде проведена комунікаційна кампанія з COVID-вакцинації.

Про це Віктор Ляшко розповів в інтерв’ю ТСН, повідомляє УНІАН, пише ПІК.

За його словами, 10 лютого в Україні буде повністю протестовано в медичних інформаційних системах модуль імунопрофілактика.

“Паралельно з цим буде запущений сайт, який буде розповідати все про імунопрофілактику і дасть можливість записуватися на імунопрофілактику. Паралельно розробляється така ж комунікаційна кампанія, запуститься, і будемо говорити, що сьогодні вакцинуються і записуються такі-то групи ризику, де будуть чітко показувати, де, в якому місці, можна зробити щеплення, хто буде проводити”, – сказав Ляшко.

Він також додав, що буде запропоновано три механізми, як зробити щеплення: записатися, записатися до сімейного лікаря, отримати запрошення в телефонному режимі від Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Також читайте:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено