Івано-Франківськ

На Косівщині відзначили річницю створення добровільної пожежної команди (ФОТО)

Начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький вручив вогнеборцям грамоти за сумлінну працю і високий професіоналізм.

На Косівщині, в селі Прокурава Космацької ОТГ сьогодні, 3 лютого відбулися урочисті заходи з нагоди річниці створення підрозділу добровільної пожежної команди. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області, пише ПІК.

На Косівщині відсвяткували річницю створення добровольчої пожежної команди.

Під час заходів добровольцям Асоціацією добровільних пожежних команд Республіки Польща було передано аварійно-рятувальне та пожежне обладнання.

Даний підрозділ ефективно функціонує вже більше року та створений у рамках проекту “Вдосконалення системи цивільного захисту в об’єднаних територіальних громадах” за підтримки програми “U-LEAD з Європою”, Асоціації добровільних пожежних команд Республіки Польща та ДСНС України  у складі 12 добровольців – пожежних.

В зону обслуговування даного підрозділу, крім села Прокурава, увійшли села Брустурів та Космач Космацької громади, села Шепіт та частково Шешори Косівської громади.

За період функціонування підрозділу пожежні здійснили 14 виїздів на гасіння пожеж, 4 виїзди по буксируванню транспортних засобів в зимовий період та 8 виїздів по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації (зливові дощі, повінь) в червні 2020 року.

На Косівщині відсвяткували річницю створення добровольчої пожежної команди.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено