Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. “Прикарпаття” зіграє спаринг з галицькими “Карпатами”

Триває підготовка "Команди рідного краю" до весняної частини сезону.

Підопічні Руслана Мостового з 30 січня перебувають у Моршині, де в рамках першого навчально-тренувального збору працюють в режимі дворазових занять, повідомляє ПІК із посиланням на пресслужбу клубу.

Окрім тренувань на штучних майданчиках, кросів і бігових вправ, роботи у тренажерному і фітнес-залах футболісти відновлюються у басейні і сауні на базі ФК “Скала”.

Зараз на перегляді у “Прикарпатті” перебувають чимало молодих футболістів з молодіжних складів U-18 та U-19, а вчора, 3 лютого, івано-франківці були поділені на дві команди і провели двосторонній матч, в якому умовно “зелені” перемогли “жовтих” з рахунком 2:1.

Найближчої неділі, 7 лютого, прикарпатці проведуть другий зимовий спаринг. Суперником стануть друголігові “Карпати Галич”, які ставлять за мету підвищитися в класі. На зимову перерву “карпатівці” пішли п’ятими у групі “А” Другої ліги, набравши 20 очок.

У першому контрольному матчі підопічні Романа Гнатіва у Львові перемогли тернопільську “Ниву” (3:1). Натомість івано-франківці на “Хет-трик Арені” розійшлися миром з волочиським “Агробізнесом” (3:1).

morshyn0201 scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено