Івано-Франківськ

У Долині депутатів міської ради чітко закріпили за округами (СПИСОК)

У списку розподілу округів вказані їх межі, номери телефонів та штатне місце роботи обранців.

1606893816 153760586232c7c387ed scaled

У Долині міськрада прийняла рішення № 116-4/2021 “Про закріплення депутатів міської ради за округами”, повідомляє ПІК з посиланням на сторінку ради у фейсбуці.

“Беручи до уваги результати виборів депутатів міської ради Долинської міської територіальної громади 25 жовтня 2020 року та керуючись ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 10-17 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» міська рада вирішила  Закріпити депутатів міської ради за округами згідно з додатком”, – йдеться у документі за підписом міського голови.

Першим у списку стоїть депутат Мирослав Гаразд – вчитель фізики у Долинському ліцеї “Інтелект”. За ним закріплений округ у таких межах:  вул. Будівельників, вул. Стефаника, вул. Стуса, вул. Данила Галицького, вул. Дністровська, вул. Коновальця, вул. Франка, вул. Левинського, вул. Лаврищева, вул. Шухевича, вул. Міцкевича, вул. Устияновича, вул. Омеляна Коваля, вул. Ольги Рошкевич, вул. Пилипа Орлика, вул. Крушельницької, вул. Сумська, вул. Чайковського.

Загалом за округами закріпили 34-х обранців. У списку вказані їх телефонні номери для комунікації з виборцями. СПИСОК тут.

Читайте також:

У Яремче міська рада щоденно звітує, на що виділяються кошти з бюджету

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено