Івано-Франківськ

У Коломиї відкрили навчально-практичний центр для навчання кухарів та офіціантів (ФОТО)

Центр відкрили  у Коломийському професійному ліцеї сфери послуг.

У Коломиї окрім навчально-практичного центру також відкрили STEAM-лабораторію. Про це у соцмережі повідомив міський голова Богдан Станіславський, пише ПІК.

May be an image of 2 людини, people standing та у приміщенні

May be an image of у приміщенні

“Навчально-практичний центр дозволить впровадити принципово новий підхід до навчання фахівців, що суттєво підвищить якість освіти і випускати затребуваного на ринку фахівця”, – написав Станіславський.

Сьогодні, 4 лютого  також у ліцеї ім. Сергія Лисенка №4 відкрили першу в Коломийській громаді STEM-лабораторію. Такий підхід дозволить трансформувати навчальний процес у практичну площину, коли учні вирішують не виключно теоретичні завдання, а знаходять вирішення реальних життєвих ситуацій. Крім того, навчання стає цікавішим та ефективнішим.

STEM-лабораторія дає навики роботи з 3D-принтерами та 3D-ручками, робототехнікою на базі Arduino. Допомагає на практиці краще вивчити фізичні явища.

Крім того, в місті запрацював перший Коломийський архітектурний форум.

“Це комунікаційний майданчик, організований Коломийською міською радою для того, щоб почути думки всіх учасників ринку, спільно сформувати чесну стратегію і напрацювати єдині для всіх правила у сфері архітектури та містобудування громади. Це допоможе боротись з хаотичною забудовою міста і дасть можливість вирішити конфліктні питання, коли перекладають провину один на одного”, – зазначив міський голова.

May be an image of міст

May be an image of у приміщенні

May be an image of у приміщенні

May be an image of у приміщенні

May be an image of у приміщенні

May be an image of стіл та у приміщенні

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено