Івано-Франківськ

В Україні на вихідні різко похолодає

У п'ятницю очікується різке зниження температури - до 11° вночі та до 8° морозу вдень, сніг, пориви вітру до 20

В Україні на вихідні очікується мороз та сніг. Про це повідомляють в Українському гідрометцентрі, пише Укрінформ.

В Україні на вихідні очікується мороз та сніг.

“Уночі у більшості областей невеликий сніг, у південно-східній частині та на Закарпатті з дощем; вдень без істотних опадів. На дорогах країни, крім півдня та південного сходу, ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, в більшості областей пориви 15-20 м/с. Зниження температури: у північній частині вночі 6-11°, вдень 3-8° морозу; на решті території вночі 0-5° морозу, вдень близько 0°”, – йдеться у повідомленні.

А 6 лютого синоптики прогнозують у Карпатському регіоні та південних областях, 7 лютого у західній частині сніг, на Закарпатті та півдні країни з дощем, вдень 7 лютого у північних та місцями центральних областях невеликий сніг; на решті території без опадів.

Очікується подальше зниження температури: 6 лютого вночі 10-15° вдень 5-10° морозу; 7 лютого вночі 13-18° морозу, на Чернігівщині та Сумщині 18-23°, вдень 9-14° морозу (на крайньому півдні та Прикарпатті вночі 4-9°, вдень 1-6° морозу, на Закарпатті та півдні Одещини вночі близько 0°, вдень 0-5° тепла).

На дорогах країни, крім південно-східної частини, місцями ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

До слова, в Україні 8-9 лютого часом сніг, вдень у південних областях, 8 лютого на Закарпатті та Прикарпатті з дощем; вдень 9 лютого у південних та східних областях без істотних опадів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено