Івано-Франківськ

Пиво замість вакцини: у Німеччині знайшли цікавий спосіб боротьби з коронавірусом

Німецькі пивовари зварили пиво, яке допомагає боротися з коронавірусною хворобою.

Пиво замість вакцини: своє пиво Даріо Стієру та Давид Гертлю назвали Impfstoff, що у перекладі з німецької означає “вакцина”, пише Agronews.ua.

Пиво замість вакцини: своє пиво Даріо Стієру та Давид Гертлю назвали Impfstoff,

Пиво швидко та успішно позбавляє від страху перед COVID-19, щоправда, від самого коронавірусу напій не захищає, тому пивовари радять бути пильними і дотримуватися заходів безпеки.

“Для максимального ефекту ми рекомендуємо приймати по чотири дози, тобто по чотири банки, кожні чотири години. Тоді пиво рятує від усіх страхів і тривог, пов’язаних із коронавірусом. Якщо результату немає, значить ви неправильно приймаєте наш препарат”, – розповів Давид Гертль.

Першу партію напою розкупили за 3,5 години. Хлопці розповіли, що дуже здивовані подібним ажіотажем, оскільки вони зробили пиво жартома і геть не планували заробляти на цій ідеї гроші. Головною метою творців “вакцинаційного пива” було змусити людей посміхнутися.

 “З вакцинацією відбувається якийсь хаос, препарату недостатньо, ті, кому необхідно робити щеплення, не хочуть цього робити. Тому ми вирішили дати людям привід посміятися. Ми вже рік не бачимо нічого, крім поганих новин. Хотілося б розірвати це порочне коло”, – додав Даріо.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено