Івано-Франківськ

Хто у Надвірній контролюватиме кошти виборчих фондів кандидатів у Верховну Раду

7 лютого відбулося перше засідання окружної виборчої комісії №87.

Нагадаємо, на 28 березня 2021 року ЦВК призначила довибори в парламент в окрузі № 87 на Прикарпатті. 

Вчора, 7 лютого, стартувала робота окружної виборчої комісії №87.

Засідання пропустили третина членів, але на старт роботи виборчої комісії це не вплинуло, оскільки на засіданні були присутні 12 з 18 членів ОВК, які склали присягу, що дозволило комісії набути повноважень.

Про це повідомляють на сайті Громадянської мережі ОПОРА, пише ПІК.

З поважних причин перше засідання пропустили два представники “Європейської Солідарності” та представник “Партії Шарія”. Членів ОВК від партій “Соціальна справедливість”, ВО “Факел” та Партії Зелених України повідомити про дату і час засідання виборчій комісії не вийшло, оскільки не вдалося зв’язатися з ними.

На першому своєму засіданні окружна виборча комісія затвердила графік чергування та визначила члена ОВК, який контролюватиме надходження, облік та використання грошей виборчих фондів кандидатів у народні депутати України.

Питанням контролю виборчих фондів займатиметься член ОВК Ярослав Михалків від партії “Патріот”.

Перше засідання відбулося з дотриманням триденного терміну, визначеного частиною 4 статті 33 Закону України “Про вибори народних депутатів України”.

Довідково, ОВК № 87 сформована з представників 14 політичних партій: ВО “Батьківщина”, “Слуга Народу”,  “Голос”, “Європейська Солідарність”, “Громадянська позиція”, ВО “Свобода”, “Радикальна партія Олега Ляшка”, “Партія зелених України”, ВО “Факел”, Об’єднання “Самопоміч”, “Патріот”, “Партія Шарія”, “Аграрна партія України” та “Соціальна справедливість”.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено