Івано-Франківськ

Стало відомо, скільки людей треба вакцинувати, щоб в Україні сформувався колективний імунітет проти COVID-19

Все буде залежати від того, чи готові українці до вакцинації, сказав сьогодні міністр охорони здоров’я Максим Степанов на Всеукраїнському Форумі.

148294273 1778409082322189 5217639255463852289 n scaled

Колективний імунітет проти ковід був сьогодні ключовим моментом виступу міністра Степанова під час Всеукраїнського форуму. «Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді», повідомляє МОЗ, пише ПІК.

«Для формування колективного імунітету необхідно, щоб провакцинувалися не менше 60% українців. Держава та Міністерство охорони здоров’я зі свого боку робить все можливе, аби громадяни України отримали доступ до вакцин. На сьогодні, ми маємо підтвердження постачання 22 млн доз вакцин проти COVID-19. Однак, залишається гостре питання, чи готові українці до вакцинації? Саме тому під час Форуму одним із головних питань стала довіра до вакцинації та шляхи підвищення цієї довіри», – наголосив очільник МОЗ.

Урядовиць також зазначив, що міністрество та влада на місцях спільно працюють над тим, щоб будь-яка з доступних вакцин могла надійно зберігатись та транспортуватись по всій території держави.

Читайте також:

Нові випадки COVID-19 в районах Прикарпаття: найбільше у Франківському та Надвірнянському (СПИСОК)

“Такої складної ситуації ще не було”: у Коломийській ЦРЛ не вистачає місць

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено