Івано-Франківськ

Франківськ – перший в рейтингу міст DOU, де найкраще жити айтішнику

Восени DOU розпочав великий проєкт, щоб оцінити українські міста з погляду їхньої зручності для проживання ІТ-спеціалістів.

Результат пошуку зображень за запитом Де в Україні айтішнику жити добре
Івано-Франківськ – перший в рейтингу міст DOU. А саме ми – місто, де в Україні найкраще жити айтішнику, повідомляють на сайті DOU, пише ПІК.

Загалом, найкомфортнішими є невеликі міста на Західній Україні — наприклад, Івано-Франківськ, який очолив рейтинг. Але для побудови ІТ-кар’єри, схоже, все-таки потрібно мешкати у великих містах, а точніше — у Києві. Проте, можливо, найближчим часом ІТ-ринок трансформується, і тоді переваг у столиці залишиться ще менше.

Возможно, это изображение (1 человек и текст)

Найвищий рівень лояльності серед спеціалістів, що мешкають в Івано-Франківську, Львові, Вінниці, Харкові та Чернігові (понад 8 балів). Найнижча оцінка — у Херсона, Запоріжжя, Чернівців, Миколаєва (менше як 5 балів).

“Найнижча вартість життя у Хмельницькому, Івано-Франківську і Сумах. Для порівняння: вартість однокімнатної квартири у Києві та Івано-Франківську відрізняється майже утричі — 47 тис. проти 17 тис. дол.”, – йдеться на сайті.

На першому місці по медицині – Київ. А ось далі йде Івано-Франківськ. У місті доволі високі показники щодо кількості лікарів та лікарняних ліжок. А ще одна з найвищих оцінок якості медичних послуг.

Три найбезпечніших українських міста — Івано-Франківськ, Тернопіль, Вінниця. Найнебезпечнішими є Миколаїв і Київ.

Також читайте:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено