Івано-Франківськ

У Татарові з’явився новий туристично-рекреаційний об’єкт (ФОТО)

Там встановили малу архітектурну форму для велосипедистів.

У Татарові туристичний об’єкт для велосипедистів реалізували в рамках проєкту “Bike AcceNT: велосипедна доступність об’єднує території”, співфінансування якого здійснюється Європейським Союзом в рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020. Про це повідомляє Ворохтянська селищна рада, пише ПІК.

У Татарові з'явився туристичний об'єкт для велосипедистів

Метою проєкту є створення умов для розвитку велосипедної інфраструктури в прикордонній зоні Словаччини та України, а також покращення доступності регіону для велосипедистів та підвищення обізнаності про важливість велосипедів як екологічно чистого та кліматично безпечного транспорту.

“Завдяки встановленню велосипедної інфраструктури Ворохтянська громада стане важливою дестинацією для велосипедистів, які подорожують із Закарпаття та країн Європейського Союзу в Івано-Франківську область”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, подібні заходи в громаді дозволять популяризувати розвиток дружніх до природи видів транспорту та сталої мобільності.

У Татарові з'явився туристичний об'єкт для велосипедистів

У Татарові з'явився туристичний об'єкт для велосипедистів

До слова,  окрім Татарова такі зупинки встановлені: с. Слобода-Болехівська Долинського р-ну.; м. Долина; с. Пістинь Косівського р-н. та с. Верхній Ясенів Верховинського району.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено