Івано-Франківськ

У Тисменицькій громаді закривають три навчальних заклади через захворювання вчителів та учнів на COVID-19

Обмеження рекомендувала Богородчанська міжрайонна філія Державної установи «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України".

2019 01 31 rewq 1 e1548864546383

Через захворювання на ковід учнів та вчителів, у трьох навчальних закладах Тисменицької територіальної громади триватимуть карантинні обмеження протягом 14 днів з моменту крайнього контакту з хворими, повідомляє міська рада, пише ПІК.

“Через випадки захворювання на COVID-19 серед вчителів та учнів зачинять на карантин Слобідську гімназію, а також Клубовецький та Старокривотульський ліцеї. Навчальний процес здійснюватиметься дистанційно”, – йдеться у повідомленні.

Підставою для таких змін є протокол №1 комісії ТЕБ та НС від 08.02.2021 р. та листів Богородчанської міжрайонної філії Державної установи «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України», рекомендовано перевести навчальний процес на дистанційну форму навчання.

Триватимуть карантинні обмеження протягом 14 днів з моменту крайнього контакту з хворими. Батькам, учням та вчителям нагадують про дотримання заходів безпеки.

Читайте також:

Українці не зможуть самостійно обрати вакцину від коронавірусу

З’явилося відео моменту смертельного зіткнення мікроавтобуса та сміттєвоза неподалік Франківська

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено