Івано-Франківськ

На Львівщині звільнили директора лікарні, в якій через відсутність світла, померли пацієнти з коронавірусом

У Жовкві звільнили директора лікарні, у якій у листопаді померли двоє пацієнтів з COVID-19 через відсутність електропостачання.

На Львівщині наприкінці листопада двоє пацієнтів коронавірусом померли у Жовківській центральній районній лікарні після того, як протягом 45 хвилин у реанімаційному відділенні не було електропостачання. Директора медзакладу звільнили. Про це у мережі повідомив мер Жовкви Олексій Вольський, пише ПІК.

“Відповідно до виданого мною розпорядження – з 15 лютого 2021 року звільнено Шевціва Ігоря Євгеновича з посади директора КНП «Жовківська лікарня» («Жовківська ЦРЛ»). Наступний етап – проведення відкритого конкурсу для визначення нового керівника установи, про який повідомимо згодом”, – зазначив Вольський.

Водночас звільнений з керівної посади лікар сподівається надалі залишитися працювати в лікарні.

На Львівщині звільнили директора лікарні.

 До слова, у Жовківській районній лікарні зазначали, що обоє пацієнтів, які померли, були у важкому стані. Протягом часу відсутності живлення працювали акумулятори ШВЛ, а це 20 хвилин щонайменше. Потім медики рятували хворих, роблячи вентиляцію легенів вручну, за допомогою дихальних мішків.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено