Івано-Франківськ

Надвірнянська лікарня отримала нове дороговартісне медичне обладнання (ФОТО)

В рамках урядового проекту "EMERGENCY 2020" до Надвірнянської центральної районної лікарні доставили  комп’ютерний томограф.

Надвірнянська лікарня отримала медичне обладнання вартістю понад 13 мільйонів гривень. Про це повідомляють на сайті Надвірнянської міської ради, пише ПІК.

“Прибув до Надвірної і технічний представник фірми виробника, який виставив спеціальні умови для встановлення та введення в експлуатацію даного апарату, зокрема: проведення окремого живлення та системи вентиляції”, – йдеться у повідомленні.

Після всіх виконаних робіт комп’ютерний томограф планують запустити вже незабаром.

До слова, Надвірнянська ЦРЛ ввійшла до  списку опорних лікарень, в яких буде повністю оновлене приймальне відділення за кошти держбюджету. Наразі, будівництво відділення екстреної медичної допомоги завершено. Проходить етап обладнання меблями та сучасними медичними апаратами.

Надвірнянська лікарня отримала медичне обладнання вартістю понад 13 мільйонів гривень. Надвірнянська лікарня отримала медичне обладнання вартістю понад 13 мільйонів гривень. Надвірнянська лікарня отримала медичне обладнання вартістю понад 13 мільйонів гривень. Надвірнянська лікарня отримала медичне обладнання вартістю понад 13 мільйонів гривень.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено