Івано-Франківськ

На Коломийщині вже 70 людей померли від ускладнень коронавірусу

Мер Коломиї сьогодні особисто дав поради , як запобігти інфікування: є цікаві нюанси.

На Коломийщині за останню добу зафіксували 122 нових випадки коронавірусу. Інші статистичні дані міський голова Богдан Станіславський виклав на своїй фейсбук-сторінці, повідомляє ПІК.

152387808 843661622883523 6077073796555101802 o scaled

Богдан Станіславський водночас транслює  поради стосовно того, як вберегтися від коронавірусу в закритому приміщенні. Звісно, що це важливо, зокрема,  для чиновників міськради та інших кабінетних працівників.

Відкривайте вікна

Якщо ви будете перебувати в закритому місці за межами дому або з великою кількістю людей, крім тих, хто живе з вами протягом певного часу, обов’язково відкрийте вікна або двері, щоб дозволити повітрю циркулювати.

Зберігайте дистанцію

Необхідно триматися на відстані не менше двох метрів від людей, які не живуть у вашому домі, і не ділитися з цими людьми предметами, їжею або напоями.

Носіть маски або тканинні засоби захисту

За даними ВООЗ, коронавірус може передаватися дуже маленькими краплями, так званими аерозолями, які можуть довше залишатися в повітрі, особливо в переповненому і погано вентильованому приміщенні. Щоб уникнути впливу цих мікроскопічних крапель, які можуть виділятися, коли хтось голосно говорить, кричить або співає, необхідно носити маску. використовувати будь-який інший спосіб захисту обличчя.

Постійно мийте руки

Це повинно відбуватися кожного разу перед їжею або приготуванням їжі, перед дотиком до обличчя, після відвідування туалету, після виходу з громадського місця, після дій із маскою, після чхання або кашлю. Практичне правило – мити руки не менше 20 секунд, особливо після того, як ви побували в громадському місці, чхнули або кашлянули.

Читайте також:

“Місцева влада не зробила жодного кроку” – Денис Шмигаль про ситуацію з коронавірусом на Прикарпатті.

Чому Прикарпаття на піку коронавірусу: думки франківців (ВІДЕО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено