Івано-Франківськ

У Болехові визначились, що будуватимуть у громаді цього року (ФОТО)

Важливо, щоб сільські старости великої громади долучилися до пошуку та залучення грантових коштів для розвитку регіону.             

 

У Болехові вчора, 18 лютого, відбулося засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Іван Яцинин. В числі 19 питань порядку денного чільне місце займало  погодження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Болехівщини на 2021 рік, повідомляють на сайті ради, пише ПІК.

Перший заступник міського голови Василь Юрочко виділив  найважливіші проблемні питання Болехівської міської ради, розв’язання яких у 2021 році потребує підтримки або вирішення на обласному та державному рівнях. А це:

  •  будівництво автомобільної дороги загального користування державного значення Н-10 Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига (на м. Кишинів) на ділянці км 17+379-км 25+360 (об’їзна дорога);
  •  капітальний ремонт дорожнього покриття автомобільної дороги загального користування місцевого значення Болехів-Козаківка;
  • капітальний ремонт дороги Болехів- Міжріччя;
  • будівництво очисних споруд, каналізаційних мереж і каналізаційної насосної станції в м. Болехові;
  • будівництво берегозакріплювальних споруд на річках Сукіль, Свіча та гірських потоках; 
  • капітальний ремонт дороги місцевого значення Гериня-Болехів.

На завершення засідання депутат обласної ради та член виконавчого комітету Болехівської міської ради Юрій Мазур зауважив, що важливою складовою для виконання завдань соціально-економічного та культурного розвитку Болехівщини є залучення грантів шляхом участі у міжнародних та національних програмах і проєктах.

Депутат наголосив, що незалежно від того, наскільки громада спроможна, завжди залишаються питання, які важко вирішити за рахунок місцевого бюджету. Тому важливо долучитися до пошуку та залучення грантових коштів для розвитку регіону, і найперше у цьому мають бути зацікавлені сільські старости.

Читайте також:

У п’яти областях України будуть посилені вимоги карантину

На Прикарпатті відсутнє сполучення до одного населеного пункту

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено