Івано-Франківськ

На Верховинщині викрили вантажівки з незаконною лісодеревиною (ФОТО)

Прикарпатські поліцейські викрили вантажівки з незаконною лісодеревиною.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе и дерево)

Поліцейські Верховинщини виявили транспортні засоби із незаконно зрубаною деревиною, а також погрузку деревини неподалік місця вчинення злочину. В обох випадках деревина зрубана на території лісогосподарства у Верховині, а документів на такі дії у правопорушників не було.

Про це повідомляє поліція області, пише ПІК.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

В одному випадку працівники карного розшуку серед ночі виявили поблизу лісового масиву погрузку лісопродукції після порубки. 19 лютого о 13:00 працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили на автодорозі автомобіль «ЗІЛ-131», на якому виявили лісодеревину. 37-річний водій не показав документів, які б засвідчували законність його дій.

Возможно, это изображение (дерево и на открытом воздухе)

Поліцейські вантажні автомобілі та деревину вилучили. Слідчі встановлюють коло осіб, які можуть бути причетні до цих злочинів.

“За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу). Максимальне покарання – обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк. Крім того, лісопродукцію відправлено на експертизу, а по її завершенні буде відома сума завданих збитків”, – йдеться в повідомленні.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено