Івано-Франківськ

У Польщі змінюють правила в’їзду в країну

Наступного тижня для перетину кордону треба буде надати довідку про негативний тест на коронавірус.

 У Польщі розглядають можливість запровадження вимоги негативного тесту на коронавірус для в’їзду в країну. Про це в понеділок, 22 лютого, заявив міністр охорони здоров’я республіки Адам Недзельський в ефірі телеканалу TVN24, пише Європейська правда, передає ПІК.

У Польщі розглядають можливість запровадження вимоги негативного тесту на коронавірус для в’їзду в країну.

“Ми думаємо, щоб зробити це цього тижня. Прикордонна охорона каже, що їй потрібно бодай 48 годин, щоб досягти оперативної готовності на окремих прикордонних пунктах. Тому, я думаю, що до кінця тижня це відбудеться”, – сказав Адам Недзельський.

За  його словами, людині з негативним результатом тесту на коронавірус не доведеться відбувати карантин після в’їзду в країну. Він зазначив, що негативний тест буде не пропуском для в’їзду в країну, а пропуском для виходу з карантину. 

Це означає, що для того, аби в’їхати в країну і не потрапити на карантин, доведеться показати негативний результат тесту на кордоні.

Разом з тим, від карантину будуть звільнятися ті, хто вже пройшов вакцинацію від коронавірусу, і низка професійних категорій: дипломати, рибалки, моряки, водії вантажного транспорту, медики, а також учні та учасники спортивних заходів.

До слова, минулого тижня у Польщі заявили, що проходять вже третю хвилю коронавірусу.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено