Івано-Франківськ

Стало відомо, за що голова Болехова дякував сьогодні нардепу Матусевичу

Народний обранець багато чого обіцяв громаді на нинішній рік.

safe image 1

Міський голова Болехова Іван Яцишин, сьогодні, 24 лютого 2021 року, провів робочу зустріч з народним депутатом України Олександром Матусевичем. Підбили підсумки співпраці за минулий рік та окреслили плани на поточний, повідомляє міськрада, пише ПІК.

“Завдяки підтримці народного депутата Олександра Матусевича, ми можемо гордитися тим, що маємо у Болехівській центральній міській лікарні сучасний цифровий рентгенівський діагностичний комплекс «INDIacom-02», за допомогою якого результати обстеження можна отримати миттєво, без застосування рентгенівської плівки. Це обладнання значно покращить якість надання медичних послуг у лікарні. Тому ми безмежно вдячні за надану допомогу”, – зазначив голова Яишин.

Розглядали також перспективи фінансування об’єктів на території громади шляхом залучення коштів ДФРР та реалізації інвестиційних проєктів. Нардеп запевнив у всебічній підтримці стосовно вирішення питання ремонту доріг, зокрема, завершення капітального ремонту автодороги місцевого значення Гериня-Болехів та дороги Болехів-Міжріччя.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено