Івано-Франківськ

Уряд заборонив роботу пасажирського транспорту та рух поїздів в «червоній» зоні

Кабінет Міністрів запровадив обмеження в роботі громадського транспорту в регіонах, віднесених до "червоної" зони епідеміологічної небезпеки.

Уряд обмежив роботу транспорту в «червоній» зоні

Відповідну постанову уряд ухвалив на засіданні у середу, передає Укрінформ, пише ПІК.

За словами міністра інфраструктури Владислава Криклія, прийнятий документ вносить зміни до постанови “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19”.

Зокрема, в регіонах, де встановлено “червоний” рівень епідеміологічної небезпеки, забороняються регулярні та нерегулярні пасажирські автомобільні перевезення, залізничні пасажирські перевезення, робота міського електротранспорту та метрополітену.

Міністр зазначив, що заборона не діє на транзитні пасажирські перевезення та перевезення на легкових автомобілях, де не більше 5 людей з урахуванням водія та без урахування осіб віком до 14 років.

Криклій уточнив, що рух персонального транспорту обмежено не буде.

“Перевезення службовим транспортом буде дозволено в разі забезпечення всіх пасажирів засобами індивідуального захисту та виключно за маршрутом, про який має бути поінформовано за два дні органи поліції. Спеціальні рейси залізничного транспорту у приміському сполученні можна буде здійснювати відповідно до рішень обласних державних адміністрацій за погодженням Мінінфраструктури та МОЗ”, – додав Криклій.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено