Івано-Франківськ

Перша вакцинована від COVID-19 на Київщині розповіла, як пройшло щеплення

У Київській області перше щеплення від коронавірусу отримала завідувачка дорослого інфекційного відділення Броварської лікарні Тетяна Шульженко.

Перша вакцинована від COVID-19 на Київщині розповіла, як пройшло щеплення

За словами медпрацівниці, вона почувається добре і відразу після вакцинації повернулася до роботи, пише ПІК з посиланням на Суспільне.

“Я тільки що провакцинувалася. Себе добре почуваю. Протягом дев’яти місяців я зі своїми лікарями борюся з COVID-19, бачу різні випадки протікання захворювання і бачу, до яких наслідків може призвести захворювання. Тому, враховуючи, що я не хворіла, я провакцинувалася”, – розповіла Шульженко.

У відповідь на запитання, чи довіряє лікарка вакцині, вона відзначила, що “час покаже”.

За її словами, підготовки до вакцинації не було. Вона прийшла з робочого місця, провакцинувалася, побула пів години під наглядом лікаря і повернулася до роботи.

“Ми плануємо сьогодні щепити 25 людей, в тому числі і ми – вже щеплені. Почуваємося добре, ніяких проявів таких немає. Може бути температура і слабкість, але вона швидко проходить. Вакцина ця нежива, тому сприяти хворобі не може”, – розповіла лікарка мобільної бригади Олена Вертен.

Усього щеплення мають отримати 137 лікарів мобільних бригад та майже 5 тисяч медиків, які лікують хворих на коронавірус у профільних лікарнях.

Щеплення проводяться у 240 пунктах області. Їх роблять безплатно і добровільно.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено