Івано-Франківськ

Від голоду в Москві померла 20-річна письменниця родом з України Аделіна Шелдон (ФОТО)

Дічина писала книги з 12 років, в 15 років вступила до Единбурзького університету на спеціальність "Бізнес і економіка".

d3ce9c52fd1a75432a6ceebc16dd6289068d348d1 scaled

Аделіна Шелдон також захоплювалась кінним спортом, класичними та бальними танцями, фортепіано.

В одній з московських квартир правоохоронці знайшли тіло молодої жінки. Як виявилося, це 20-річна письменниця родом з України Аделіна Шелдон, повідомив телеканал РЕН ТВ, пише ПІК.

За даними телеканалу, тіло виявив власник квартири, яку знімала Аделіна. Він розповів журналістам, що при першому ж знайомстві Шелдон відразу йому сподобалася скромністю, вихованістю і розумом.

“Ми часто сперечалися на тему історії минулих століть. Її пізнання вражали”, – повідомив господар житла.

Він додав, що за квартиру Аделіна не платила, так як не могла знайти роботу, хоча знала кілька іноземних мов. При цьому пропозицію допомоги в працевлаштуванні репетитором вона відкинула.

На початку лютого господар квартири розмовляв з нею по телефону, Аделіна була спокійна. Але потім на дзвінки не відповідала. Запідозривши недобре, чоловік вирішив навідатися до неї. Подзвонив у двері, а коли ніхто не відкрив, викликав слюсаря. Усередині господар і виявив холодне тіло Аделіну, викликав поліцію і медиків.

Судячи з усього, жінка померла за кілька днів до цього.

Поліцейські не виявили слідів насильницької смерті. Оскільки в квартирі майже не було їжі, медики розглядають версію смерті від голоду. До того ж протягом останнього року Аделіна писала в щоденнику про те, що дотримується сухого голодування. Можливо вд знесилення вона не змогла викликати швидку, а допомогти їй ніхто не міг.

Повідомляють, що Аделіна Шелдон писала книги з 12 років, в 15 років вступила до Единбурзького університету на спеціальність “Бізнес і економіка”.

Шелдон відома як автор книги “Вінценосні”, присвяченій французької королівської династії XVII-XVIII століть.

Читайте також:

Укрзалізниця до 12 березня забороняє продаж квитків до Івано-Франківська та зворотно

Митрополит Івано-Франківський закликав провітрювати та дезінфікувати храми

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено