Івано-Франківськ

У Франківській лікарні №1 зайнятість – 124%. Хворих на COVID-19 доводиться відправляти в сусідні райони

Станом на 1 березня у міських стаціонарах перебуває 627 осіб.

Івано-Франківська обласна державна адміністрація :: У прикарпатських лікарнях зайняті понад 54 відсотки ліжок, розгорнутих для хворих та осіб із підозрою на COVID-19

В Центральній міській клінічній лікарні (ЦМКЛ) – 359 пацієнтів, в пологовому будинку по квоті ЦМКЛ – 56 пацієнтів, в міській клінічній лікарні №1 – 248 пацієнтів, в пологовому будинку по квоті міської лікарні №1 – 66 пацієнтів.

Про це в прямому ефірі повідомив міський голова Руслан Марцінків, пише ПІК.

В реанімації ЦМКЛ – 17 пацієнтів, в реанімації міської клінічної лікарні №1 – 10 пацієнтів.

Загалом на сьогодні є 122 пацієнти, які перебувають в пологовому будинку, а також 20 дітей в міській дитячій клінічній лікарні.

“На жаль, франківців госпіталізують і в Лисець, і в Калуш, і в інші лікарні, тому що місць не вистачає. Тут питання не тільки в місцях самого перебування, а й в кисневій допомозі, особливо для важких хворих. Ми попросили, щоб не відправляли пацієнтів на Матейки, тому що заповненість там 124 %. Фактично все, що могли, виділили. Будемо пробувати ще шукати резерви в ЦМКЛ. Я звертаюся до обласної державної адміністрації. Це обіцяв пан Ляшко і голова ОДА. Поруч з ЦМКЛ є кардіоцентр, будь ласка, віддайте 3 поверхи для того, щоб ми могли розмістити там хворих”, – сказав Марцінків.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено