Івано-Франківськ

У Коломиї СБУ затримала на хабарі приватного адвоката (ФОТО)

Служба безпеки України викрила приватного адвоката на одержанні від підзахисного грошей для нібито розв'язання питання з правоохоронцями.

May be an image of одна або кілька осіб та люди стоять

За даними слідства, адвокат пообіцяв клієнту, що передасть 1,5 тисячі доларів слідчим та стороні обвинувачення в його справі. Він стверджував, що обумовлена сума посприяє в обранні підзахисному запобіжного заходу, не пов’язаного з позбавленням волі, а потім допоможе уникнути відповідальності за крадіжку.

Про це повідомляє Управління СБУ в Івано-Франківській області, пише ПІК.

May be an image of 14 людей та гроші

“За оперативними даними, подібну «адвокатську практику» фігурант застосовував не вперше. Щоб убезпечити себе, гроші адвокат вирішив отримувати через посередника. Оперативники СБУ затримали обох зловмисників у центральній частині Коломиї після передачі всієї суми”, – йдеться в повідомленні.

Приватному адвокату буде оголошено про підозру в зловживанні впливом. Це одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України). Слідчі дії тривають.

May be an image of одна або кілька осіб та люди стоять

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено