Івано-Франківськ

Микола Мигаль підтвердив свій клас на проекті “МастерШеф. Професіонали” (ФОТО)

Іспит на тайм-менеджмент і випробування фортуни – саме такі випробування очікували на учасників 5-го випуску популярного шоу.

154162923 3801423896592710 3805488739238840538 o scaled

На кухні учасники виявили барабан, розділений на три частини. Покрутивши першу, профі дізналися, який продукт став зіркою страви та кількість балів, яку вони за нього отримають. Що складніший продукт ― то більше балів.

Та якщо цього виявиться недостатньо, то командам випала нагода подвоїти та навіть потроїти бали. Наприклад, приготувати кількість страв, яка випаде на третьому колесі барабана, або створити вишукані шедеври певного кольору, який випаде на другому.

На все про все у профі було лише 2 години! Зібрати максимум балів було украй важливо ще й тому, що в наступному конкурсі вони конвертовувалися в гроші.

Франківчанин Микола Магаль потрапив до жовтої команди разом із Лілією Стояновою, Нелею Бадамшиною та Владом Цимбалюком:

158588020 5157906400917349 2305973235818561654 o scaled

«Жовті» на першому етапі готували кролика у чорному кольорі та отримали за нього 12 балів, за курячі лапки у червоному кольорі та кількістю у три страви – 27 балів. Загальна сума команди – 39 балів. Це найкращий результат.

Синя команда отримала 32 бали за качине філе у жовтому кольорі, коров’яче вим’я у чорному кольорі та лосось у чорному кольорі. Команда червоних готувала курячі стегна у жовтому кольорі та не встигли отримати бали за свинячу вирізку у червоному кольорі. Загальна сума балів команди – 15.

157594383 5154511147923541 4478776008257542268 n scaled

За рішенням суддів 3-го сезону “Мастер Шеф. Професіонали” шоу покинув Радек Конечни.

Довідково: 

Микола Мигаль виріс в Івано-Франківську в багатодітній родині, де бабуся хвалила його за приготовані страви. Ця похвала і вкоренила любов до кухні. Після школи закінчив кулінарний коледж, потрапив на практику в хороший ресторан.

Відтоді вже дев’ять років успішно працює на кухні, був кухарем у величезній кількості закладів – від звичайних кафе до ресторанів мережевих готелів, має великий досвід роботи за кордоном. Готував для трьох президентів України. Зараз йому 26 років і він працює в Польщі над відкриттям готелю «Редіссон».

Любить літати на цивільних літаках, гвинтокрилах, парапланах. Обожнює українську гастрономічну культуру. Хоче відкрити гідну пастотеку в Івано-Франківську.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено