Івано-Франківськ

У Львові чоловік вкрав з готелю тумбочку, стіл та холодильник (ФОТО)

6 березня ввечері на вулиці Шевченка патрульні виявили чоловіка із краденими речами.

У Львові чоловік переходив дорогу у невстановленому місці і ніс у руках великі речі: тумбочку без шухляд, журнальний столик та маленький холодильник. Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області, пише ПІК.

У Львові чоловік вкрав з готелю тумбочку, стіл та холодильник (ФОТО)

May be an image of у приміщенні

Правоохоронці підійшли до чоловіка, щоб дізнатися звідки в нього вище перелічені предмети.

“33-річний мешканець Червоноградського району плутався в поясненнях. Громадянин сказав, що взяв ці речі на пошті, але показати, яка з них працює до такої години не зміг, згодом сказав, що купив їх в інтернеті”, – йдеться у повідомленні.

У базі даних патрульні встановили, що чоловік неодноразово притягався і судимий за крадіжки. Інспектори вирішили перевірити один із готелів неподалік, чи бува не звідти ці речі. Адміністратор готелю підтвердила, що виявлений чоловік справді проживає у них. Разом з нею поліцейські прослідкували у номер і виявили на ліжку шухляди та відсутність тумбочки. Решта речей теж, з цього готелю.
На місце події викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції N°4 Львівського районного управління поліції. Після проведення усіх необхідних слідчих дій, речі вилучили, а громадянина доставили у відділок поліції для подальшого встановлення обставин.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено