Івано-Франківськ

В Україні має бути друга мова: пояснили яка саме та чому

Нове поєднання мов повинно стати гарантією незалежності країни.

danilov schitaet chto 33 main

В Україні другою мовою обов’язково повинна стати англійська, тому що саме знання цієї мови є гарантією незалежності країни, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олексій Данилов  в ході прес-конференції на форумі “Україна 30. кульутра. Медіа. Туризм”, пише ПІК.

“На превеликий жаль, за 30 років ми не визначили українську мову як первинну і фундаментальну мову нашої незалежності. І ми за 30 років не звернули увагу на англійську мову, яка повинна бути обов’язковою другою мовою в країні. Для того, щоб ми з вами були захищені від тих атак, від яких ми сьогодні страждаємо, від Російської Федерації “, – сказав секретар РНБО.

Крім того Данилов назвав російську мову залишками минулого з СРСР, тому що в той час відбувалася тотальна русифікація всіх вхідних в Радянський Союз країн. А в нинішній час Росія транслює свої погляди на всю територію колишнього СРСР саме російською мовою.

“Я ще раз звертаю увагу, знання англійської мови є запорукою незалежності нашої країни. Англійська мова повинна використовуватися з дитячого садка і школи … Її не потрібно вчити, її потрібно знати”, – резюмував Данилов.

Читайте також:

Тарас Шевченко: поетичним словом журналісти вітають читачів ПІК (ВІДЕО)

9 березня 2021: чим примітний новий день 

Ваш гороскоп на тиждень 8 – 14 березня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено