Івано-Франківськ

На Івано-Франківщині за минулу добу сталося чотири пожежі: дві на Рожнятівщині

Рятувальники ліквідовували пожежу на Косівщині, Рожнятівщині та Івано-Франківську.

На Франківщині вчора, 10 березня не обійшлося без пожеж. Про це повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, пише ПІК.

На Івано-Франківщині за минулу добу сталося чотири пожежі: дві на Рожнятівщині

  • 10 березня о 20:57 в селі Сваричів Калуського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю, перекриття та стіни будівлі, речі домашнього вжитку. Завдяки оперативним діям пожежно-рятувальих підрозділів було врятовано житлову будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.
  • О 21:34 в селі Уторопи Косівського району горіла літня кухня. Вогнем знищено ліжко та матрац, пошкоджено речі домашнього вжитку, однак вогнеборцям вдалося швидко приборкати полум’я та врятувати літню кухню від знищення. Причина виникнення пожежі встановлюється.
  • 11 березня о 00:13 в селищі міського типу Рожнятів Калуського району сталася пожежа на другому поверсі торгового центру. Вогнем пошкоджено приміщення магазину, речі продажу, лотки, прилавки. На пожежі надзвичайниками було врятовано магазин. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.
  • А у 01.18 годині на вулиці Коновальця в Івано-Франківську горіла недіюча будівля.  Внаслідок пожежі знищено мотоблок, пошкоджено бензокосарку, холодильник, 2 велосипеди. Причина виникнення пожежі – встановлюється.

Читайте також у ПІК:

11 березня 2021: яке сьогодні свято, події, іменини, прикмети 

В Івано-Франківській області за останню добу зафіксували 533 нові випадки COVID-19 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено