Івано-Франківськ

Стало відомо, коли тернопільські школярі підуть на весняні канікули

На Тернопільщині весняні канікули для школярів розпочнуться на тиждень раніше.

Стало відомо, що у тернопільських школах весняні канікули триватимуть з 22 до 28 березня. Про це повідомляє Тернопільська міська рада, пише ПІК.

Стало відомо, що у тернопільських школах весняні канікули триватимуть з 22 до 28 березня.

У зв’язку із значним зростанням хворих на грип, ГРВІ та COVID-19, на засіданні міського оперативного штабу прийнято рішення про перенесення весняних канікул для учнів тернопільських шкіл з 29 березня на 22 березня.

“Зважаючи на це, весняні канікули у школах Тернополя розпочнуться уже 22 березня і триватимуть до 28 березня. Якщо епідеміологічна ситуація у громаді не покращиться, з 29 березня учні 5-11 класів тернопільських шкіл перейдуть на дистанційне навчання. Школярі початкових класів (1-4 класів) наступного тижня вчитимуться у звичному режимі”, – йдеться у повідомленні.

У тернопільських школах №3 та №10 учнів 5-11 класів переведено на дистанційне навчання, в 22-ох школах закриті окремі класи. На щастя, хворих серед дітей у закладах дошкільної освіти в місті немає. Проте, у зв’язку з тим, що хворіють окремі вихователі, в дитячих садочках Тернополя закрито вісім груп. 

Читайте також у ПІК:

На Тернопільщині людей записують на “публічну вакцинацію”

У Тернополі вчителька фізкультури побила семикласника 

Тернопіль увійшов до числа найпрозоріших міст України 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено