Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. “Прикарпаття” розпочинає з поразки весняну частину сезону (ВІДЕО)

Підопічні Руслана Мостового в буквальному сенсі продовжують боротьбу за виживання у Першій лізі України.

777 scaled

У гостей навіть в заявці не опинилося Олександра Батальського, що здивувало, бо форвард вже відсидів свою дискваліфікацію. Можливо, травма завадила зіграти? В іншому відзначив би повернення Олексія Лобова до звичної ролі гравця середини поля, ну а в центрі захисту діяла більш зіграна пара Безуглий-Мате, повідомляє ПІК із посиланням на UА-Football.

У стартовому складі ж “Прикарпаття” вийшов зимовий новачок Василь Курко, який знову відзначився забитим голом. Вже на 57-й секунді хавбек відгукнувся на навіс-простріл партнера з кутового. Правда варто відзначити позиційний провал центру захисту киян, бо ще в ДЮСШ всім оборонцям кажуть, що “протягів” у воротарському після стандартів допускати категорично не можна.

Перша ліга. Прикарпатя 1:2 Оболонь. Жвавий старт без продовження - изображение 1

Після голу “Прикарпаття” не закрилося і не стало відмахуватися, подібно до більшості аутсайдерів в іграх з топами. Навпаки – команда Мостового грамотно пресингувала суперників і зустрічала їх вже в першій третині, що звужувало простір для маневру при білд-апі “Оболоні”. Проте, наприкінці півгодини ігрового часу “пивовари” знайшли можливість для навісу, що є їх сильною стороною. Микита Глошардін викрутив на ближній кут воротарського, де Олексій Савченко в красивому стрибку “рапірою” прошив сітку в районі ближньої «дев’ятки».

Незабаром Савченко записав до свого активу ще й ассист, саме центральний хавбек гостей зробив навіс зі штрафного, який замкнув Іван Матяж, що виграв боротьбу на другому поверсі. Стандарти й після перерви несли небезпеку воротам Піцана, складалося враження, що для захисників “Прикарпаття” сила суперника в цьому ігровому компоненті стала одкровенням.

“Оболонь” в цілому без особливих проблем довела справу до перемоги, а другий тайм провела “на холостих” оборотах. Всі спроби атакувати у виконанні “Прикарпаття” гасилися задовго до небезпечної близькості від воріт Литвиненка. Іванофранківці залишаються на чотирнадцятій сходинці, поки що показувати хороший футбол протягом тридцяти хвилин явно недостатньо для набору очок. “Пивовари” ж вирішили задачу-мінімум і за рахунок цих трьох очок залишилися мінімум восьмими в турнірній таблиці.

“Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – “Оболонь” (Київ) – ФУТБОЛ. “Прикарпаття” розпочинає весняну частину сезону з поразки (ВІДЕО) 1:2 (1:2)
Голи:
 Курко (1) – Савченко (28), Матяж (44)
Прикарпаття: Піцан, Француз, Борисевич, Пархуць, Сікач (Ульянов 80), Воробчак, Кохман (Хома 90+3), Курко, Сондей, Дитко (Барчук 46), Андрейчук.
Оболонь: Литвиненко, Глошардін (Білий 60), Безуглий, Мате, Прокопенко, Лобов, Савченко, Мединський, Матяж, Майданевич, Щебетун.
Попередження: Ульянов (83), Барчук (88) – Майданевич (17), Савченко (46)

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено