Івано-Франківськ

Франківець Микола Мигаль залишається на проекті “МастерШеф. Професіонали-3”

У суботу, 20 березня, на каналі СТБ відбувся сьомий випуск кулінарного шоу МастерШеф. Професіонали-3.

147398970 3746326382102462 8685596158979116877 n scaled

У першому випробуванні учасники мали приготувати страви, які асоціюються з кожною країною маршруту Ектора Хіменеса-Браво: Канадою, Марокко, Іспанією, Францією, Бельгією, Голландією, Німеччиною, Польщею та Україною. 9 страв всього за 2 години. Ерудитом зеленої команди став Микола, його помічником — Леонід, червоної — Віктор з Русланом, а синьої — Ліля з Віталієм.

За результатами конкурсу, команди зелених і червоних не вгадали одну країну, а команда синіх допустила багато помилок. Саме тому Віталій та Лілія одягли чорні фартухи.

У другому конкурсі кулінарам потрібно було поділитися на пари та приготувати три страви, не забруднивши одягу. Для цього завдання судді обрали страви, приготування яких ніколи не обходиться без плям або бруду: блек пудинг, фаршировану рибу і Захер. Влад і Владислав показали себе гірше за інших і неправильно приготували фаршировану рибу. Саме тому учасники одягли чорні фартухи.

На битві чорних опинилися: Владислав, Віталій, Руслан, Лілія, Віктор і Влад Давиденко. Ольга Мартиновська представила учасникам 7 карток. На кожній була зображена певна буква українського алфавіту, всі приголосні. Буква, яка діставалася, була завданням учасників. Володимир Ярославський готував разом з учасниками.

З фінальним завданням гірше всіх впорався Владислав Давиденко. Саме тому в 7 випуску він покинув кухню проєкту.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено