Івано-Франківськ

ДТП у Польщі з українцями: автобусом їхали мешканці Івано-Франківська і Чернівців

Аварія з українським автобусом сталася в ніч на 22 березня, на тому ж самому місці, що й на початку березня.

ДТП у Польщі на території Підкарпатського воєводства: загинула одна людина, п’ятеро із численними травмами перебувають у лікувальних закладах країни. Всього в автобусі перебували 10 людей: 8 пасажирів та 2 водіїв. Про це повідомив генконсул України у Любліні Василь Павлюк, пише ТСН.

ДТП у Польщі на території Підкарпатського воєводства: загинула одна людина

“П’ятеро людей перебувають у шпиталі. Одна жінка – у важкому стані. Саме зараз потерпілу перевозять до Жешува, де їй робитимуть операцію. Четверо інших мають поламані кінцівки, забої, але їхньому життю нічого не загрожує. Як повідомлялось зранку, другий водій автобуса, який не перебував за кермом, загинув. Інший водій – знаходиться у лікарні”, – розповів  Павлюк.

Наразі генеральний консул у Любліні не називає, з яких областей України потерпілі у ДТП.

“Я поки не можу назвати, звідки потерпілі. Натомість скажу, що ті люди, які повертаються зараз в Україну – з Чернівців та Івано-Франківська”, – додав генконсул. 

ДТП у Польщі на території Підкарпатського воєводства: загинула одна людина

За попередніми даними, автобус з українцями у Польщі потрапив у ДТП через слизьку дорогу та погані погодні умови.

 Нагадаємо, що у ніч проти 22 березня мікроавтобус, який здійснював рейс за маршрутом “Вроцлав-Чернівці”, з’їхав з дороги, пробив відбійник у кінці з’їзду до пункту обслуговування пасажирів “Кашице” і з’їхав у придорожній рів. Керували автобусом двоє водіїв: батько та син. Водій, який не був за кермом(батько) загинув на місці події. Син у лікарні. Його перевірили на стан алкогольного сп’яніння – тверезий. Всі пасажири спали, тому сам момент аварії став для них несподіванкою.

Самі поляки вже називають дану ділянку дороги – “проклятою”.

Наразі Генконсульство у Любліні взаємодіє з правоохоронцями Польщі для з’ясування обставин аварії та надає постраждалим консульську допомогу. Для родичів працює гаряча лінія +48784138555.

До слова, 6 березня на цьому ж місці сталася смертельна ДТП з українським автобусом, 5 людей загинули, десятки зазначили поранень, а двоє й досі перебувають у важкому стані. Водію автобуса оголосили підозру.

Більше у відео:

Читайте також у ПІК:

Молода українка, яка потрапила у ДТП поблизу Перемишля потребує допомоги 

У Чехії на заробітках трагічно загинула 27-річна жінка з Івано-Франківщини 27-річна

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

 

 

 

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено