Івано-Франківськ

В Україні змінили порядок роботи транспорту в “червоних” карантинних зонах

Тепер карантинні обмеження щодо роботи автотранспорту та залізничного транспорту регіональні комісії ТЕБ і НС встановлюватимуть самостійно.

В Україні за роботу транспорту в регіонах з “червоним” рівнем епідемічної небезпеки відповідатиме “влада на місцях”. Регіональні комісії тепер будуть вирішувати припиняти роботу транспорту чи ні. Про це повідомляє Івано-Франківська ОДА, пише ПІК.

В Україні за транспорт відповідатимуть під час карантину регіональні комісії.

“Відповідно до прийнятих ними рішень, заборонятимуться регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним та залізничним транспортом у межах відповідних областей чи окремих адміністративно-територіальних одиниць”, – йдеться у повідомленні.

Проте заборони не розповсюджуватимуться на:

  • транзитні перевезення;
  • перевезення легковими автомобілями, де кількість пасажирів, включаючи водія, не більше 5-ти людей без урахування дітей віком до 14 років;
  • перевезення службовим та/або орендованим автотранспортом підприємств, закладів, установ у межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які поінформовано не менше ніж за 2 дні органи Національної поліції;
  • перевезення пасажирів автотранспортом у міжнародному сполученні за наявності лабораторно підтвердженого негативного результату ПЛР-тесту на COVID-19, проведеного не більше ніж за 48 годин.

Також за окремим рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій(ТЕБ і НС) заборонятиметься посадка пасажирів в автомобільний чи залізничний транспорт міжобласного сполучення, окрім поїздів спеціальних залізничних рейсів у внутрішньому сполученні.

Читайте також у ПІК:

Синоптики повідомили, коли в Україну прийде потепління 

ДТП у Польщі з українцями: автобусом їхали мешканці Івано-Франківська і Чернівців 

Вакцинація: на Прикарпатті вже щепилися від Covid-19 понад 5 тисяч людей   

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено