Івано-Франківськ

У Галичі хочуть встановити додаткові зупинки та відремонтувати автомобільний міст через Дністер (ФОТО)

Ці питання обговорили з представниками Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

 

У Галичі міський голова  Олег Кантор провів робочу зустріч з  представниками Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області, повідомляє міськрада, пише ПІК.

Насамперед обговорив невідкладні заходи щодо створення безпечних та комфортних умов для учасників дорожнього руху на дорозі Н-09 Мукачеве –Львів у м.Галич.

164869025 165661015386176 6524231889674406107 o scaled

“Міський голова разом із заступником начальника служби Михайлом Новосільським та провідним інженером Юрієм Чорнопиським на місці оглянули облаштування дорожньої та пішохідної інфраструктури, а також стан дорожнього покриття даної ділянки дороги, обговорили пропозиції щодо спорудження додаткових зупинок громадського транспорту в місті, встановлення світлофору на аварійно-небезпечній ділянці в районі Заріка та попереджувальних знаків, а ще – благоустрою території біля майданчика габаритно-вагового контролю”, – йдеться у повідомленні міськради.

May be an image of стоїть та дорога

Щодо питання ремонту автомобільного мосту через р.Дністер, то представники САД запевнили, що цього року готується проектна документація на проведення капітального ремонту даної інженерної споруди. Ремонт планують провести в 2022 році.

Читайте також:

Галицький голова Олег Кантор: «Влада мене не змінить, і ніхто не забере в мене бажання працювати на громаду» (ФОТО)

“Безхазяйний” пай: що чекає на українців, які вчасно не оформили право на землю 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено