Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. “Прикарпаття” зазнало прикрої домашньої поразки (ВІДЕО)

26 березня івано-франківське "Прикарпаття" на стадіоні "Рух" приймало рівненський "Верес".

222111 scaled

“Прикарпаттю”, втім, вдавалося до перерви стримувати атаки рівнян. Ну а де й захисники були безсилими, не могли використовувати свої шанси футболісти групи атаки “Вереса”. У самому дебюті поєдинку і підопічні Мостового проявили себе біля воріт Когута, правда їм також не пощастило з реалізацією моментів, пише ПІК із посиланням на UA-Football.

За рахунок активності Роберта Гегедоша в кінцівці першої половини гри “Верес” створив ще пару моментів. Але в першому випадку Дахновський не зміг точно замкнути простріл Роберта, а в другому вже сам Гегедош із занадто гострого кута не забив. В кінці тайму ще й Мірошник пробив вище воріт.

Правда у в’язкій грі на рівні Першої ліги дуже часто вирішує долю матчів більш висока індивідуальну майстерність. Ось і у “Вереса” оказався футболіст, який зробив різницю, той самий Михайло Сергійчук. Форвард взявся виконувати штрафний, з якого зручніше було б робити подачу, але зумів закрутити м’яч у дальній кут за комірець воротарю. Через кілька хвилин він намагався повторити свій трюк, але цього разу м’яч розминувся з “дев’яткою”.

Отримавши можливість діяти за рахунком, більш класна команда легко і невимушено довела справу до чергової перемоги. Одинадцята вікторія в шістнадцяти зустрічах дозволила “Вересу” вийти на чисте друге місце в таблиці, продовжуючи при цьому лідирувати за кількістю втрачених очок.

ФУТБОЛ. Чемпіонат України. Перша ліга. 18 тур.
“ПРИКАРПАТТЯ” (Івано-Франківськ) – “ВЕРЕС” (Рівне)  – 0:1 (0:0)
Гол:
Сергійчук, 55
26 березня 2021 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 16:00. Арбітр: Д.Бондаренко (Одеса).

“Прикарпаття”: Піцан, Борисевич, Пархуць, Француз, Воробчак (Семотюк 76), Курко, Геник, Сондей, Андрейчук (Кузьмін 46), Кохман, Барчук (Хома 90).
“Верес”: Когут, Солдат, Мірошник, Гончаренко, Нэмчанінов, Панасенко, Полюлях, Дахновський, Гегедош (Кучеров 89), Пасіч Г., Сергійчук (Гайдучик 84).
Попередження: Француз (85), Семотюк (87) – Сергійчук (29), Вірт (48 гол. тр.)

Більше подробиць матчу – на ПІК згодом. 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено