Івано-Франківськ

У Долині фармацевт продавала заборонені ліки (ФОТО)

Правоохоронці Івано-Франківщини викрили фармацевта на продажі заборонених лікарських засобів.

Возможно, это изображение (стоит)

У Долині правоохоронці виявили порушення правил реалізації сильнодійних препаратів у одній із аптек. Зокрема, фармацевт відпускала лікарські засоби без необхідного рецепта медика. За фактом задокументованого правопорушення слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє поліція області, пише ПІК.

24 березня співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю Івано-Франківщини спільно з працівниками Долинського відділення поліції, а також УСБУ в області викрили фармацевта, яка продала покупцю десяток сильнодійних препаратів, не спитавши про рецепт лікаря і не записавши в журнал реєстрації відпуск медикаменту.

“Такий випадок зафіксовано в одній із аптек Долини, де правоохоронці провели невідкладний обшук і вилучили сильнодійних лікарські засоби в упаковках, системний блок і фіскальні чеки із вмістом інформації про відпуск препаратів, відеозаписи із камер спостереження аптеки та чорнові записи”, – йдеться в повідомленні.

Возможно, это изображение (один или несколько человек и люди стоят)

20-річна фармацевт відмовилася від будь-яких пояснень. Також не надала журнал для реєстрації вилученого медикаменту, який мав бути в обов’язковому порядку.

Все вилучене правоохоронці направили до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру на дослідження, а також перевіряють чи причетні інші працівники до протиправних дій.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 321 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено