Івано-Франківськ

Новий міст на Пасічну у Франківську: стали відомі претенденти на будівництво

26-го березня завершилося прийняття пропозицій для участі в тендері на будівництво нового мосту і транспортної розв’язки в Івано-Франківську.

61cc2d9a1dff858b scaled

Замовником робіт є управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради, пише ПІК із посиланням на Суспільне Карпати.

За інформацією, що розміщена на сайті “РroZorro”, очікувана вартість робіт становить 329 мільйонів 690 тисяч гривень.

Свої документи для участі в тендері подали три учасники: ТОВ “Мостобудівельний загін-112”, ТОВ “ПБС” і ТОВ “Будівельна компанія “Адамант”.

Зазначимо, що ТОВ “Мостобудівельний загін-112” у 2017-му році вже вигравало тендер на проведення робіт на мості. Початкова вартість тоді становила 120 мільйонів гривень. Згодом уклали угоду з підрядником про додаткові роботи ще на 58 мільйонів гривень.

За даними порталу “YouСontrol“, керівником товариства є Сергій Анатолійович Порожнюк, а кінцевим бенефіціаром — В’ячеслав Бабійцький. Останній вніс статутний капітал фірми — 538 тисяч гривень.

Фірма розташована у Броварах Київської області.

Засновником і кінцевим бенефіціаром ТОВ “ПБС”, за даними на “YouСontrol“, є Іванна Непик. Розмір її внеску до статутного фонду становить шість мільйонів 20 тисяч 500 гривень. Керівник підприємства — Олексій Станіславович Пастернак. Фірма зареєстрована в Івано-Франківську.

ТОВ “Будівельна компанія “Адамант” зареєстрована місті Мукачево Закарпатської області. Її засновниками є киянин Петро Левченко та ужгородець Роман Топазли. Обоє вони внесли до статутного фонду по 1,5 мільйона гривень.

До слова, аукціон відбудеться 5-го травня.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено