Івано-Франківськ

Вибір ПІК №37: кіно і книга

Щовихідних ми радимо читачам ПІК, яку книгу варто прочитати та який подивитися фільм.

Кіно

“Три ідіоти”

Фильм "Три идиота". Совершенствуйтесь и успех придёт к вам! | Записки гайдзина | Яндекс ДзенСюжет комедійної драми «Три ідіоти» розповідає про те, як два старих друга відправляються на пошуки третього, з яким вони познайомилися багато років тому в коледжі. Під час своєї подорожі їм належить згадати чимало старих суперечок і розбіжностей, а так само побувати на чужому весіллі й на похоронах. Протягом усього часу вони вдаються в спогади про те, як Ранчо несподіваним чином увірвався в їх життя, а потім радикально їх змінив. Друзі згадують той час, коли вони всі разом жили в гуртожитку, як складалося їхнє студентське життя. І ось одного разу Ранчо зникає так само несподівано, як і з’явився. А вони й досі не знають, чому так сталося, і ким насправді був цей хлопець.

Книга

«Вибір. Прийняти можливе» Едіт Єви Егер

1605980534 518

Еґер потрапила до Аушвіцу, коли їй було 16 років, там вона втратила батьків, а їй із сестрою вдалося вижити. Через кілька років після звільнення вона емігрувала до Америки, де протягом десятиліть працювала над тим, щоб зцілитись від травми.

У цій книжці історія її перебування у концтаборі та її звільнення, історія самозцілення та яку роль у цьому процесі відіграв Віктор Франкл, психотерапевт і теж вцілілий в Аушвіці, а також це історії її пацієнтів, яким вона допомогла пережити скрутні моменти.

За словами авторки, ніхто не може уникнути страждань у своєму житті, але кожен має вибір, як вийти з таких ситуацій — як жертва чи той, хто вцілів. І ця книжка про те, як дійти до такого вибору, як звільнитись від травм.

Цікавого вам читання та перегляду!

Читайте також:

Вибір ПІК:кіно і книга

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено