Івано-Франківськ

На Калущині зустріли загиблого Героя Сергія Барнича (ФОТО)

28 березня громада Калущини зустріла свого Героя — Сергія Барнич, який загинув на Донбасі.

1 18 scaled

У селі Боднарів, при в’їзді у Калуський район, віддати честь Сергієві прийшли бійці АТО/ООС, представники районної і міської влади, жителі Калущини, повідомляє ПІК із посиланням на Kalushnews.city.

Кожен прийшов у молитві просити спасіння душі захисника, який за рідну землю та людей на буремному сході віддав найдорожче – своє життя.

Від моргу Калуської ЦРЛ Героя Сергія Барнича повезли центральними вулицями Калуша до ПК “Мінерал”. Зустрічала сина згорьована мама: “Дитинко моя золота, ми тільки в середу з тобою говорили, а вже в п’ятницю мені сказали, що тебе нема”.

2 15 scaled

Священнослужителі міста відправили за загиблим Героєм молебень.

Парастас відбудеться 29 березня о 18 годині в ПК “Мінерал”, чин похорону — 30 березня о 12.00.

У Калуській міській територіальній громаді 28-30 березня 2021 року було оголошено Днями жалоби за загиблим військовослужбовцем Сергієм Барничем. На знак скорботи за загиблим Героєм на адміністративних будівлях органів місцевого самоврядування, підприємствах, установах та організаціях приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою.

zhaloba 290321

Завтра, 30 березня, у Коломийській громаді, як повідомив міський голова Коломиї, оголошено День жалоби у зв’язку з загибеллю чотирьох українських воїнів у бою на Донеччині 26 березня.

Троє героїв були бійцями 10-ї гірсько-штурмової бригади, яка дислокується у Коломиї. Сьогодні у Коломиї попрощалися з Сергієм Барничем, який служив у цій бригаді.

o 1f1urub1tb6a1li1g0gvp39n61k th lnd xx scaled

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено