Івано-Франківськ

У Тисменицькій громаді завершують будівництво дитячого садочка (ФОТО)

У селі Чорнолізці, Тисменицької громади завершується будівництво дитячого садочка на 80 місць.

CHORNOLIZTSI GOLOVNA scaled

Масштабний проєкт реалізується за кошти державного фонду регіонального розвитку (співфінансування з місцевого бюджету – 10 %). Стартувало будівництво у 2019 році.

Про це йдеться на сайті Тисменицької міської ради, пише ПІК.

CHORNOLIZTSI 06

З міського бюджету на будівництво дитячого садочка в Чорнолізцях рішенням V та VI сесій Тисменицької міської ради спрямовано 3 264 893 гривень. Це 10 % співфінансування з місцевого бюджету, які необхідні для реалізації цього проєкту, вартість якого 33 млн гривень. Вже невдовзі тут зможуть навчатися дошкільнята з Чорнолізців, а також навколишніх сіл Слобідки та Одаїв.

«Чорнолізці – це одне з найбільших сіл у Тисменицькій громаді. Потреба у дошкільному закладі постала вже давно. Спільно з депутатським корпусом Тисменицької міської ради, за підтримки депутата Івано-Франківської обласної ради Василя Гладуна нам вдалося спрямувати кошти з міського бюджету для завершення будівництва цього важливого об’єкта для громади», – каже міський голова Тетяна Градюк.

Державний фонд регіонального розвитку – це ефективна програма для підтримки громад. Адже кошти ДФРР спрямовуються на найрізноманітніші проекти: від ремонту шкіл до будівництва лікарень та відновлення історичних пам’яток. Втілення в життя проєктів ДФРР – це результат спільних зусиль депутата Верховної Ради та органів місцевого самоврядування.

CHORNOLIZTSI 02 scaled

Тим часом для завершення будівництва залишилось провести внутрішні та оздоблювальні роботи, а також благоустрій території навколо. Цьогоріч заплановане відкриття сучасного дитячого садочка в Чорнолізцях.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено