Івано-Франківськ

Бурштинський “Житловик” розділили на дві частини: що далі

Компанію, що у перспективі буде обслуговувати житло, визначатимуть на конкурсній основі.

yzobrazhenye viber 2021 03 30 23 29 29 300x188 1

КП “Житловик”, який через фінансову скруту та брак кадрів давно не може гарантувати населенню Бурштина якісні послуги, вчора було предметом розгляду на пленарному засіданні сесії Бурштинської міської ради, пише ПІК з посиланням на інформацію міськради.

“Детально обговорили питання щодо реорганізації КП «Житловик». Вирішили виокремити із структури КП “Житловик” житлово-експлуатаційне господарство та господарство благоустрою і озеленення з подальшим створенням нових юридичних осіб комунальної форми власності”, – йдеться у повідомленні.

Сьогодні, у розмові з журналістом ПІК коментуючи це рішення, міський голова Василь Андрієшин сказав:

“У подальшому ми повинні створити умови, щоб на ринок обслуговування житла зайшли хто може. Тобто, чи приватник, чи комунальне підприємство і працювали рік-два. І воно дуже швидко вималюється, яка структура краще себе плокаже й залишиться на ринку обслуговування житла”.

Зазначимо, що наразі у Бурштині створили комісію з реорганізації КП «Житловик», яка повинна здійснити необхідні дії щодо складання розподільчого балансу та подати його на затвердження Бурштинської міської ради.

Читайте також:

Бурштинська ТЕС: обладнання станції інспектуватимуть безпілотники (ФОТО)

У Бурштині для учасників АТО/ООС виділили 30 тисяч гривень

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено