Івано-Франківськ

На Богородчанщині лісівники відновили міст поблизу монастиря (ФОТО

Поблизу Манявського монастиря лісівники відновили 40-літній міст.

На Богородчанщині міст через річку Манявка збудували 40 років тому, лісівники Манявського лісництва під керівництвом лісничого Дмитра Мартинюка. Про це повідомляє Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства, пише ПІК.

May be an image of дерево, залізниця, природа та міст

May be an image of дерево, природа та body of water

“Старий міст потребував заміни. Час від часу ми ремонтували його та планували капітальне відновлення. Пришвидшила наші дії минулорічна весняно-літня повінь, яка майже повністю зруйнувала переправу”, – розповідає Ігор Лучин, директор Солотвинського лісгоспу.
Новозбудований міст довжиною 50 м і шириною 6 метрів збудований за кошти лісгоспу.
May be an image of одна або кілька осіб та просто неба
На Богородчанщині лісівники відновили міст поблизу монастиря (ФОТО
“На території ДП “Солотвинське лісове господарство” знаходиться Манявський водоспад, який щороку відвідують тисячі туристів. Протяжність дороги від Манявського скита до водоспаду 16 км. На сьогодні у районі природної пам’ятки лісівники збудували близько 40 км лісових доріг, облаштували декілька рекреаційних місць”, – зауважив Олег Ярошик, т.в.о. начальника Івано-Франківського ОУЛМГ.
Лісівники поряд із залісненням, охороною держлісфонду, дбають про відновлення та реконструкцію лісових мереж. Тепер від лісової інфраструктури залежать не тільки лісівники, заготівельники, туристи і місцеві мешканці, від лісових артерій та переправ залежить добробут людей.
Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено