Івано-Франківськ

Ліквідовували наслідки снігових заметів. На Прикарпатті нагородили працівників Служби порятунку (ФОТО)

Зокрема, цієї зими підрозділи ДСНС надавали допомогу людям, які потрапили в різні нештатні ситуації через ускладнення погодних умов.

Возможно, это изображение (ювелірні вироби)

Сьогодні, 2 квітня відбулося нагородження працівників Служби порятунку, які брали участь у ліквідації наслідків снігових заметів.

Про це повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, пише ПІК.

“Робота працівників Служби порятунку нелегка і багатогранна. Вона має безліч напрямів, які стосуються практично усіх сфер людського життя. Це не тільки гасіння пожеж, порятунок у горах чи на воді, виявлення та знищення вибухонебезпечних предметів, профілактичні заходи, а й порятунок людей, які потрапили в якісь небезпечні для життя та здоров’я ситуації”, – йдеться в повідомленні.

Возможно, это изображение (одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенні)

Возможно, это изображение (одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенні)

Починаючи з 11 лютого 2021 року на території Прикарпаття спостерігалося випадання великої кількості снігу, пориви вітру досягали 25 м/с, внаслідок чого утворились сильні перемети практично в усіх районах області. Без транспортного сполучення залишилося багато населених пунктів області, у зв’язку з чим весь особовий склад підрозділів Управління ДСНС в області перевели на посилений варіант несення служби. Так, в цей період лютого підрозділи надали допомогу сотням мешканців краю.

Возможно, это изображение (2 людини та у приміщенні)

Возможно, это изображение (11 людей, люди стоять та у приміщенні)

Зі словами привітання та вдячності звернувся до особового складу начальник Управління ДСНС України в Івано-Франківській області Володимир Чернецький.

“Після чого відбулося вручення працівникам нагород за високий професіоналізм, мужність, відвагу, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у наданні допомоги постраждалим та ліквідації наслідків снігових заметів, які виникли на території Івано-Франківської області”, – додають в управлінні.

Немає опису світлини.

Возможно, это изображение (одна або кілька осіб та просто неба)

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено