Івано-Франківськ

На Коломийщині сім’я іноземців усиновила двох дітей з інтернату

31 березня подружжя іноземців усиновило дитину, яка перебувала у Залучанському дитячому будинку-інтернаті.

На Коломийщині служба у справах дітей активно займається влаштування дітей-сиріт у повноцінні сім’ї. Про це повідомляє Коломийська райдержадміністрація, пише ПІК.

image002

Нещодавно сім’я іноземців, які успішно виховують 8 дітей з функціональними обмеженнями, усиновили вже другу дитину із будинку-інтернату.

“Два роки тому подружжя усиновило дитину-сироту із Залучанського  дитячого будинку-інтернату. Дитина адаптувалася до соціуму, де має хороші відносини з батьками та іншими дітьми, які проживають в родині, надихнувшись позитивним попереднім досвідом подружжя вирішило усиновити ще одну дитину, з яким тривалий час товаришувала усиновлена дитина”, – йдеться у повідомленні.

image004

До слова, міждержавне усиновлення – є самостійним інститутом міжнародного приватного права, головним завданням якого є надання дітям, що залишились без батьківського піклування, сімейних умов та довгоочікуваних батьків. Тобто, міждержавне усиновлення є підставою для виникнення сімейних відносин як юридичного акту за участю іноземного громадянина.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено