Івано-Франківськ

Прикарпаття: на 87 окрузі на декількох дільницях результати виборів визнали недійсними

Вже на третій дільниці в селі Манява - недійсні результати виборів...

Прикарпаття: голова ОВК Андрій Лозинський заявив, що, коли очолив комісію, побачив, що мішки з протоколами відкриті, хоча мали би бути опломбовані. Кількадесят бюлетенів не вистачає. Зазначимо, що визнати вибори недійсними на цій дільниці №260025 вніс член ОВК від «Слуги народу» Євген Ковальов, повідомляє Рух “Чесно”.

“Це третя дільниця, де Вірастюк програвав і де вибори визнали недійсними. При перерахунку загубили ще 46 бюлетенів, знову за Шевченка”, – зазначають в повідомленні.

Також додають, що тим часом, розрив між Вірастюком та Шевченком зменшується. Зараз між ними усього 702 голоси! Опрацьовано 92,30% дільничних протоколів”.

 Раніше ОВК на одній із дільниць, де зникли 100 бюлетенів, визнала результати голосування недійсними. Таке саме рішення ОВК ухвалила щодо дільниці в Яремче через відсутність печаток на контрольних листах.

За даними ОПОРИ сьогодні, 3 квітня вже п’ята дільниця з розбіжностями у голосах. Дільниця №260028 сьогодні перша на перерахунку. За Олександра Шевченка у протоколі зазначено 172 голоси, члени ОВК нарахували 79.

“Після відкриття пакету з бюлетенями голова ДВК заявила, що деякі бюлетені запаковані по-іншому. Зокрема, деякі пакети мали ушкодження. Пакет з невикористаними бюлетенями виявився надірваним, втім кількість бюлетенів співпала. Також члени комісії звертали увагу, що по-іншому були запаковані бюлетені за Шевченка”, – йдеться у повідомленні.
Члени ОВК викликали поліцію.
Немає опису світлини.
Нагадаємо, довибори народного депутата по 87-му виборчому округу в Івано-Франківській відбулися 28 березня. Вже шостий день триває підрахунок бюлетенів. 
Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено